ROK CUP THAILAND 2020

Aksie vol

BIRA KART, 2 NOVEMBER -4 RONDE

Na 'n lang ruskans het die eindstryd van die Koreabeker die eindstryd betree.In ideale weersomstandighede het 52 jaers aan die Bila-toer deelgeneem om met hulle mee te ding en te bepaal wie die kampioen van die reeks gaan word.Hierdie ronde kompetisie het 'n volledige internasionale uitleg (1 224 meter) gebruik.Alhoewel die Thaise regering vooraf beperkende maatreëls aangeneem het, het hierdie reeks wedstryde, weens die uitstel van die begin van die seisoen, uitgebreide deelname en ondersteuning ontvang!

Teks en Prente Rok Cup Thailand CVD Sports

Opening, die groep van die Junior Rok GP met Nandhavud Bhirombhakdi (107) voor in die wedloop, ongelukkig tree beide hy en Terry James O'Conner (121) uit op rondte 14, maar Bhirombhakdi het, danksy die uitstekende vorige plasings, die Rokbeker gewen. Thailand 2020-titel in die Junior Rok GP
Die Final Mini Rok het 'n skouspelagtige begin, 'n middel-ren wegbreek deur Jitranuwath (99) en Vliegen (35) het beteken dit was tussen hulle om finale oorwinning in 2020 te behaal. In die laaste rondte was dit Vliegen wat die voortou geneem het en sy eerste oorwinning in 'n ROK-eindwedloop voor Kampioen Jitranuwath

MINI ROK EN ROOKIE ROK

Daar is altesaam 25 jaers wat vir die Mini Rok-klas ingeskryf het, en 14 van hulle het vir Rookie Rok (7-10 jaar oud) ingeskryf, wat wys dat jong jaers baie in hierdie sportsoort belangstel!Chanoknan Veeratacha loop voor op die puntelys Aki Jitranuwath en Taiyo Vliegen met 'n klein marge (0.074 sekondes).In Rookie Rok is Pojcharaphon Kempetch die vinnigste speler, algeheel sewende.

Nadat hy die Heat gewen het, was dit Jitranuwath wat die wedren aan die begin van die voor-eindronde gelei het en voortgegaan het om Veeratacha te veg tot die laaste rondte.Jitranuwath het egter die voorrondes gewen en die 2020 Wêreldbeker in Korea gewen.Ná dié twee was daar ’n opwindende stryd tussen Rayan Caretti, Vliegen, vroulike jaers Sirikon Klaewkrua en Nathakorn Suksri.Later is Carretti gedegradeer weens 'n boete vir die voorste kuif.Kemphetch was die beste speler om die nuweling-titel vir die laaste keer te wen, voor die puntelys Jirayu Rachatamethakul, wat nie daarin geslaag het om die wedstryd in die hitte te voltooi nie.

Die eindstryde het met die topspelers in die voor-eindstryd begin en het 'n indrukwekkende begin gemaak, en almal het die potensiaal getoon om te wen.Jitranuwath en Vliegen se middelveldskeiding beteken dat hulle 'n finale oorwinning in 2020 sal behaal. In die laaste rondte het Vliegen die voortou geneem in oorwinning en die kampioen Jitranuwath in die laaste wedren in Korea aangevoer.Agter hulle was die stryd om die derde plek ewe opwindend, met Caretti voor Suksri en Klaekrua om derde te eindig.Die nuweling Rachatamethakul het 'n indrukwekkende seisoen beleef, gewen, algeheel 6de gerangskik en die kampioenskap gewen voor Kempetch en Panyakorn Amramrassamee.

JUNIOR ROK EN ROOKIES JUNIOR

Die minimotorbestuurder Veeratacha het ook die junior klas ingeskryf, wat nie mense se aandag getrek het nie!Soos Minirok wat gekwalifiseer het, het hy met dieselfde voordeel (0.074) paalposisie ingeneem!Prestasie is merkwaardig.Agter hom is Terry James O'Connor en Touch Jornsai in P2 en P3.Rookie junior spanleier, Ratcharat Ananthakan, het sy vasbeslotenheid bevestig om die kampioenskap te wen deur die vinnigste rondte te publiseer.

Vir die voor-eindronde het O'Connor eerste gerangskik nadat die Heat die kampioenskap gewen het.Hy en die voorloper van die punteleer Nandhavud Bhirombhakdi het langs mekaar gespeel.Hy kort net 'n paar punte om die kampioenskap te wen.Die volgorde van die voorry in die kompetisie het onveranderd gebly, wat beteken het dat Bhirombhakdi die titel van Junior Kampioenskap gewen het.In die derde plek ding Jornsai steeds met die vroulike jaer Sitarvee Limnantharak om die naaswenner in die reeks mee.In nog 'n oorwinning in die nuwelinggroep het Ananthakan ook genoeg punte aangeteken om die kampioenskap te wen.Bhirombhakdi se goeie begin het hom voor Kittinut Lueangarunchai in die eindstryd geplaas, wat van die laaste posisie in die eindstryd weggespring het nadat hy probleme ondervind het om te kwalifiseer.In die meeste wedstryde is dié twee en O'Connor in die derde plek.

'n Paar rondtes voor die einde van die wedren het O'Connor egter tot die tweede plek gestyg en probeer om die voortou te kry.Ongelukkig het hy met Bhirombhakdi gebots, wat veroorsaak het dat beide jaers aan die wedren onttrek het.Dit het Lueangarunchai toegelaat om sy buiging te maak, maar kort nadat die wedstryd geëindig het, is hy om tegniese redes gediskwalifiseer.Op die ou end is Norrarat Apivart (Norrarat Apivart) aangekondig as die wenner van die laaste jeugfinaal van die seisoen, voor Jon Race (het die P2-kampioenskap in die kampioenskap gewen) en Veeratacha.

ROK CUP THAILAND 2020 WAS HOEWEL ALLE ONSEKERHEDE WEENS DIE PANDEMIE 'N OPWINDENDE EN UITDAGENDE JAAR.DIT SAL NOU INGAAN NA 'N WINTERVAKSE EN SAL VOLGENDE JAAR TERUG WEES EN SAL HOOPLIK WEER INTERNASIONALE BESTUURDERS KAN VERWELKOM!

Ananthakan het gewys dat hy die status van “nookie” oortref het deur nog 'n oorwinning en sy titel te wen.Piyawat Chaiya het in die tweede plek gevolg, voor Frederick Wattanapong Bennett.

SENIOR ROK / MEESTER/ BEGINNER

Supakit Jentranun het die paal posisie ingeneem teen 55.263 per uur.In hierdie kringuitleg is die rondtetyd die vinnigste Koreaanse Beker ooit.In die tweede plek is Carl Wattana Bennett en plaaslike karting-as Jarute Jonvisat.In die meesterklas (bo 32 jaar oud) het Kittipol Pramoj 'n indrukwekkende 55.853 behaal, wat die vinnigste in sy klas is.Pramoj is die enigste jaer wat genoeg punte aangeteken het om die Meesters voor die huidige ronde te wen.Die beginner paalposisie is deur Apaspong Premanond oorgeneem.

Jentranun het voortgegaan om die Heat en die eindronde te wen, gevolg deur Jonvisat en Bennett.In die meesterklas het Pramoje gewen, maar meer spelers het 'n pas getoon wat ooreenstem met die senior aas.Jukka Koivistoinen is in die tweede plek.

Premanond het ook 'n vroeë wedstryd voor Supakit Abyim gewen.

Toe die ligte in die eindstryd afgegaan het, het Jentranun geen twyfel gehad dat iemand hom daardie dag kon klop nie.Met 'n oorheersende oorwinning het hy ook die 2020 Suid-Koreaanse Seniorkampioenskap gewen.Agter hom het die hewige stryd tussen Jonvisat, Bennett en Thitisorn Junsuwan in 'n naaswenner ontwikkel, met die drie jaers wat in dieselfde volgorde Die wedstryd geëindig het.Daar is geen twyfel dat Pramoj weer die meesterklas gewen het voor Koivistoinen en Partomporn Rachsingho nie.

Artikel geskep in samewerking metVroom Karting Tydskrif.

Postyd: Jan-25-2021